Himoshoppaaja toisessa sukupolvessa ja laatumuodin rakastaja.
Amatööri-valokuvaaja, joka haaveilee kansainvälisestä valokuvaajan urasta ja opintolainan ottamisesta Yhdysvalloissa olevaa kallista taidekoulua varten.
Ironian ja sarkasmin ystävä.
Kevään 2014 tuore 18-vuotias ylioppilas.
Absolutisti.
Blogikirjoittaja, joka ei ole ikinä kirjoittanut päiväkirjaa.
Italiasta luksusmuotimerkkien, pizzan, pastan, paavin, Rooman imperiumin, Mussolinin ja Buongiorno-tervehdyksen tievänä Italiaan lähtevä ensikertalainen au pair.



keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Vika päivä Suomessa

Heräsin tänään vähän vaille 8, yritän totutella alkavaan työrytmiin. Näin kesälomalaisena olen herännyt yleensä siihen aikaan, kun työmyyrät syövät lounasta. Keitin kupin teetä ja menin koneelle. Lähetin äitini sähköpostiin liitteita, jotta hän voisi tulostaa ne minulle matkalle mukaan. Haluan kopiot varmuudeksi mukaan asiakirjoista, joita isäntäperheeni on minulta vaatinut kevään aikana. Todistuksen englanniks tyhjästä rikosrekisteristä, matkavakuutuksesta, minun terveystodistukseni ja työsopimus. Näissä asioissa ei voi olla liian tarkka.
Pakkaus on loppusuoralla. Eilen silitin kaikki vaatteet ja laitoin matkalaukkuun. Pesemäni kengät vielä kuivuvat kylpyhuoneessa. Tänään vain pikkuasioita; kirjastosta kirjoja, hygieniatarvikkeet, puhelinnumeroiden vaihtoa isäntäperheen kanssa, lentolipun tulostus...
Ja parhaiden ystävien hyvästely.
Kirjoitin eilen illalla sähköpostia isäntäperheeni äidille vielä kaikesta, että olen valmis, melkein pakannut ja miten löydän teidät lentokentältä. Hän oli vastannut, kun tulin nyt aamulla koneelle ja äidillisesti käski olla huolehtimatta, kenttä ei ole kuulemma hirveän iso, he pitelevät kylttiä minun nimelläni ja ehdottivat, että laitan lentokentän wifin päälle heti kun vaan mahdollista niin voimme tekstailla whatsapilla heti tarvittaessa. Ja käskivät nauttia Alppien maisemasta lentokoneesta. Lentopelkoisena katsotaan mikä fiilis on ylittää Euroopan korkein vuoristo.
Pitäisiköhän käydä saunassa vielä tänään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti