Himoshoppaaja toisessa sukupolvessa ja laatumuodin rakastaja.
Amatööri-valokuvaaja, joka haaveilee kansainvälisestä valokuvaajan urasta ja opintolainan ottamisesta Yhdysvalloissa olevaa kallista taidekoulua varten.
Ironian ja sarkasmin ystävä.
Kevään 2014 tuore 18-vuotias ylioppilas.
Absolutisti.
Blogikirjoittaja, joka ei ole ikinä kirjoittanut päiväkirjaa.
Italiasta luksusmuotimerkkien, pizzan, pastan, paavin, Rooman imperiumin, Mussolinin ja Buongiorno-tervehdyksen tievänä Italiaan lähtevä ensikertalainen au pair.



maanantai 30. kesäkuuta 2014

AAAH - kuulen jo muodin jumalien kutsun

Di modo pazzesco 
(suom. muotihullu)
En malta odottaa Italiaan pääsyä. Olen muotihullu ja shoppailuaddikti toisessa polvessa. Mikä olisikaan parempi maa kaltaisilleni kuin Italia. Lennän iltalennolla Milanoon torstaina, joten en ehdi nähdä oikeastaan muuta kuin lentokentän (toivottavasti reittimme kylään menisi kaupungin läpi). Mutta ei huolta, aion vapaapäivinäni, joita on 1 viikossa ( aina la tai su) ja joka työpäivänä kello 17 jälkeen matkata nähden Italiaa. Milano nähtävänä heti alussa. Ainakin tällä hetkellä olen suunnitellut käyväni Biellassa (lähin suurkaupunkini, jossa tuotetaan monia merkkejä ja sen takia siellä on outletteja paljon, pyörryn jos siellä on Pradan tehtaanmyymälä), Milanossa "muodin Mekassa" ja Genovassa ( ihana satamakaupunki).
Tuntuisi kuin menisin luksusmuodin alkulähteille, vähän kuin "emäaluksen kutsu". Rakastan oikeaa muotia ja kyllä, minusta on olemassa vain yksi oikea muoti. Ja se on sitä, kun vaatteista ja asusteista intohimoisesti pitävät ja huolitellusta ulkonäöstä välittävät, rahaan tai aikakauteen katsomatta, toteuttavat tätä. Muotia ei ole pukeutua niinkuin kaikki muut ja seurata "trendejä", vaan se on eleganssia. Kyllä sen tietää, kun näkee muodikkaan ihmisen. Sen vain tietää. Harmittelen vain ettei ole syksy tai talvi; saisin esitellä upeaa vihreää, polvipituista villakangastakkiani Italiassa. Tai mustia polvipitusia nahkasaappaitani. Voisinkohan silti ottaa ne saappaat mukaan...Täytyy miettiä. Tällä hetkellä mukaan lähtevissä kengissä on: juoksulenkkarit, tennnarit (leikin ja urheilen kuitenki kaiket päivät kolmen pojan kanssa), vaaleaa nahkaa olevat "jeesus-sandaaalit", ruskeat gladiaattorisandaalit, harmaat tolppakorkoiset korkkarit ja ehkä varvassandaalit. Tiedän, ehkä on tyhmää miettiä tuon kenkämäärän jälkeen varvassandaalien painoa.
En edes puhu vielä laukuista...


Kaikki italialaisia merkkejä!!!
Okei, saan palkkaa 50 euroa/vk, mutta jos löytyisi jotain alennusmyynnissä ja vielä tehtaanmyymälästä.
Tällästä se tulee olemaan: merkkivaatteista, niiden pitämisestä ja niistä kirjoittamisesta haaveileva kirjoittaja tulee tarvitsemaan kaiken itsehillintänsä olemaan viemättä vanhempia perikatoon.
Laitan kuvan tänne myöhemmin varmasti jo ylipainoisesta matkalaukustani, kun pakkaus on valmis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti